Bli kjent med GPS som hjelpemiddel
Mange kommuner har fortsatt ikke skaffet seg erfaring med bruk av GPS som hjelpemiddel. Vi gir nå flere en sjanse til å bli kjent med teknologien og hvordan den fungerer. 


Vi låner ut GPS-klokker og gjenfinningsenheter. Begge enhetene vil være satt opp med et aktivt SIM-kort med nasjonal roaming slik at løsningen er klar til bruk. En hurtigstartsguide på norsk medfølger slik at det kun vil ta noen få minutter å komme i gang. Dere står fritt til å teste ut løsningen selv eller la brukere med behov for en slik løsning teste den ut for dere. Løsningen lånes ut gratis i 2 uker. Etter disse 2 ukene kan løsningen kjøpes, leies eller returneres. Det er et begrenset antall enheter til utlån, så det gjelder å være raskt ute.


Mer om løsningen

Løsningen fungerer ved at brukeren har på seg en klokke som er mulig å spore opp. Siden det er en klokke med god design vil det føles naturlig og ikke stigmatiserende å gå med klokka. Han eller hun behøver ikke å foreta seg noe for at klokken skal kunne spores opp.

De som skal finne igjen vedkommende kan benytte ulike metoder. De kan bruke en gjenfinningsenhet som viser hvor klokken befinner seg og i hvilken retning man skal bevege seg eller de kan spore ved hjelp av smarttelefoner og/ eller kommunale alarmmottak. Løsningen virker på alle de 3 hovedmobilnettene i Norge i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger.

 

 

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor! Vi svarer deg raskt.